Halloweenjuhla lähestyy.

Lauantaina 22.10.2022 klo 17 – 19 Kyläpirtillä Hiljan puistossa mörköillään ja pidetään lasten kanssa vanhempineen jännittävää hauskaa.

Tule siis mukaan lapsesi tai lastenlastesi kanssa ja levitä sanaa tutuillekin.

Luvassa on aarteenetsintää kummitustunnelissa, noidankattilassa ja kauhugalleriassa. Etsinnässä on hyvät palkinnot.

Syömisinä on halloweenhodareita ja juomana on käsiboolia.

Kummitusdiscossa tanssitaan, jotta taretaan, vaikka olisi kylmäkin sää.

Poliisit tulevat ystävällisesti mukaan juhlaan ja tuovat osanottajille heijastimet kotiin vietäväksi.

Naamiaisasut päälle tai ilman voi tulla. Kolme parasta naamiaisasua palkitaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Palkittu sanoittaja ja säveltäjä, Heinolan oma taiteilija, Timo Kiiskinen konsertoi Pitäjän kirkossa sunnuntaina 27.11.2022 klo 16.

Konsertissa kuullaan Kiiskisen tunnettuja lauluja Palavaa vettä, Minun Suomeni, Hyvää puuta ja Sininen sointu, joita lauluja hän on tehnyt mm. Vesa-Matti Loirille ja Lauri Tähkälle.

Ohjelmalehtinen maksaa 10 euroa ja niitä on saatavissa Kyläpirtiltä ja konserttipäivänä myös kirkon ovelta.

Kiiskisen mittava 40-vuotinen ura on palkittu Kullervo Linnan säätiön palkinnolla vuonna 2011, Juha Vainion palkinnolla vuonna 2014, Teoston Vuoden Musiikintekijä hän oli vuonna 2019.

Levitäthän tästäkin sanaa ja tervetuloa mukaan!

Kyläpirtin remontti ja laajennus on rahanhakuvaiheessa

Kyläyhdistys laatii parhaillaan hankesuunnitelmaa kyläläisten omistaman Kyläpirtin peruskorjaamiseksi ja laajentamiseksi.

Talossa uusitaan vesi- ja viemärijärjestelmä, lämmitys ja ilmanvaihto sekä rakennetaan uusi liikuntarajoitteeton yleisö WC sekä toimistotila. Talon päätyyn haetaan lupaa myös uuden terassin rakentamiselle.

Samalla uusitaan kahvion sekä keittiön kalusto ja valaisinjärjestelmä.

Isosta hankkeesta on kysymys, mutta se on välttämätön, jotta pitäjän olohuoneessa voidaan kokoontua, virkistyä ja kokoustaa jatkossakin ilman pelkoa, että joku paikka hajoaa. Talon peruskorjaamisesta alkaa olla jo 40 vuotta.

Remontin ajankohta riippuu täysin siitä, milloin saamme EU:lta rahaa.

Kyläpirtin kattoa paikataan joka tapauksessa ilman EU rahaakin. Ulkoapäin talo on maalattu ja kunnostettu ja on erittäin edustavan näköinen.

Kirsikkana kakun päälle. Pidämme myös joulujuhlat

Joulukuussa rakennamme makasiiniin Kylätähden kylkeen joulupukille vastaanottotilat, jossa perheen pienimmät ja miksei vähän isommatkin pääsevät istumaan joulupukin polvelle, syömään puuroa, juomaan glögiä, kenties laulamaan parit joululaulut.