Hei kyläyhdistyksen jäsen, tässä ajankohtaisia asioita tiedoksesi ja eteenpäin kerrottavaksi!

 

Neulekerho kokoontuu toistaiseksi Kyläpirtillä keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 (ei 29.11. eikä 6.12.)

Kylän pikkujoulut ja villasukkatanssit liikuntahallilla sunnuntaina 26.11.23 klo 14-16.

Ota villasukat mukaan, jotta liikkahallin lattia pysyy hyvässä kunnossa. Tanssimusiikkia moneen makuun tarjoilee duo J&J. Kyläyhdistys pitää puffettia, josta saa tortun ja kahvin/teen 3 euron hintaan. Lapsille yhdistys tarjoaa ilmaisen mehun ja piparin. Pääsymaksu on aikuisilta 5 euroa, lapset pääsevät pikkujouluihin ilmaiseksi. Pukki jakaa lapsille myös pikkujoulupussukan.

Ehdota Vuoden 2023 kirkonkyläläistä

Vuoden kyläläinen voi olla yksittäinen ihminen, yhteisö tai yritys, joka on toiminut mielestäsi positiivisella tavalla kylän hyväksi.

Ehdotuksia otetaan vastaan Kyläpirtillä ja villasukkatansseissa liikuntahallilla.

Voit laittaa ehdotuksesi myös osoitteella toimisto@kylapirtti.fi.

Ehdottaneiden kesken arvotaan jouluinen herkkukori eli laita yhteystietosi ja nimesi mukaan, mikäli haluat osallistua arvontaan.  

Ehdotusaika on 8.11. – 30.11.23. Vuoden kyläläinen julkistetaan 15.12.23 Pirtin joulukahveilla.

Kyläpirtin remontti

Pitkään valmisteltu Kyläpirtin remontti käynnistyy pikku hiljaa. Nyt sulan maan aikaan kaivetaan perustukset uudisrakentamiselle.

Varsinainen remonttihanke starttaa vasta sitten, kun Ely-keskus sinetöi Päijänne Leaderiltä jo tulleen myönteisen rahoituspäätöksen.  Lopullinen viranomaispäätös tullenee vielä tämän vuoden puolella.  

Kyläyhdistyksen tavoite on, että Kyläpirtille rakennetaan asianmukainen, esteetön yleisöwc, uusitaan lvi- ja sähköjärjestelmät sekä kunnostetaan käytössä kuluneet lattia- ja sisäpinnat. Tästä tiedotetaan tarkemmin heti, kun Elyn päätös tulee.

Iloa ja valoa kaamokseen aikaan! Poikkea Pirtillä juomassa kupponen kuumaa ja tapaamassa tuttuja!

 

Yst. Päivi Kuisma