Hei Kirkonkylän kyläyhdistyksen jäsen ja kylätoiminnan ystävä, on taas aika päivittää kylätoiminnan piirissä meneillään olevia asioita ja jakaa kiitokset kaikille, jotka ovat olleet mukana luomassa kirkonkylään myönteistä yhteiselon henkeä, kivoja tapahtumia ja sitä myöten valoisaa tulevaisuutta!

 

Iso kiitos kaikille kyläjuhlissa, maalaismarkkinoilla ja Multamäkifestissä vierailleille, talkootyöntekijöille, viljelijöille, rakentavaa palautetta antaneille ja muille tukijoille siitä, että olette olleet mukana kylämeiningeissä. Hyvä kello kalkattaa kauas ja luo mukavaa elämisen ja tekemisen ilmapiiriä.

Yhteisiä happeningeja riittää myös jatkossa ja tässä vain muutamia päivämääriä.

KARAOKEILTA ke 16.8.2023 klo 18 Makasiinilla (Kyläkaupan pihassa olevassa hirsirakennuksessa)

Riitta Nurminen on karaoke-emäntä. Kyläyhdistys järjestää puffetin ja arpajaiset.

SADONKORJUUJUHLA JA PIHAKIRPPIS la 26.8.2023 klo 10-14 Kyläpirtin pihalla

Ei paikkamaksua.

ADVENTTIKONSERTTI su 3.12.2023 Pitäjän kirkossa klo 16

Suunnitteilla on myös makrameesolmintaa, rosvopaistijuhlaa ja joulupuuron nautintaa. Mutta niistä tietoa, jos ja kun toteutuvat.

Laita viestiä, jos mielessäsi on jotakin, minkä voisimme yhteistuumin toteuttaa. 

Kyläpirtin peruskorjaus- ja muutostyöt

Kylätoiminnan kannalta iso juttu, Kyläpirtin peruskorjaus- ja muutostyöt ovat suunnittelun osalta hyvällä mallilla. Hankehakemus päärahoittajalle eli Päijänne-Leaderille saadaan lähettämiskuntoon syyskuussa. Elokuun puolessa välissä selviää, mitä remontti maksaa. Silloin kyläyhdistys saa tarjoukset kolmelta paikalliselta urakoitsijalta.

Tavoite on, että myöhäissyksyn aikana Kyläpirtillä päästään aloittamaan remontti, jossa mm. uusitaan lvi- ja sähköjärjestelmä, rakennetaan uusi esteetön yleisövessa ja toimisto sekä tehdään kahvilatila nykyistä paremmin toimivaksi. Haaveissa on myös uuden kesäterassin rakentaminen. Remontista tulee kyläläisille tietoa aina kun edistystä hankkeessa tapahtuu.

 

OMA MUKI ORRELLE -kampanja - Osakkeiden myynti remontin rahoitusta varten

Kylätalon remontin rahoittamista varten kyläyhdistys myy osan omistamistaan Kylätalo Oy:n osakkeista. Kylätalo Oy:n 301:sta osakkeesta 127 kpl on kyläyhdistyksen omistuksessa. Muita kylätalon omistajia ovat yksittäiset kyläläiset ja muutama yritys. 20 vuotta sitten, kylätalon perustamisvaiheessa, osakkeita myytiin halukkaille 100e/kpl.

 

Kyläyhdistyksen hallitus on nyt päättänyt laittaa osan omistamistaan kylätalon osakkeista myyntiin 150 euron kappalehinnalla saadakseen varoja kylätalon peruskorjaukseen. Osakkeita voi ostaa kuka tahansa, yksityinen ihminen, yhteisö tai yritys, joka haluaa tukea remontin tekoa.

Osoituksena tuesta uuden osakkeen ostaja saa nimensä varta vasten valmistettavaan mukiin, joka sijoitetaan näyttävälle paikalle uusitussa kahvilassa.

Jos ja kun tämän perusteella innostut ostamaan osakkeen tai kaksi, toimi seuraavasti:

maksa tukisumma kyläyhdistyksen tilille

FI6210073000218334 

Viitetekstiin KYLÄTALO OY OSAKE, ostajan nimi ja puhelinnumero

 

Kun maksu on tullut yhdistyksen tilille, kysytään tarkemmat tiedot puhelimitse ja kirjataan ylös: ostajan/yrityksen nimi, henkilötunnus/Y-tunnus, osoite, asuinpaikka ja myytyjen osakkeiden määrä.

Kyläyhdistyksen hallitus hyväksyy kuukausikokouksessaan osakemyynnit jonka jälkeen tehdään kirjaukset osakasluetteloon, osakekirjan siirtomerkintä ja luovutus ostajalle.  Mikäli hallitus evää myynnin, rahat palautetaan maksajan tilille viikon kuluessa. Kyläyhdistyksen hallitus myös päättää kuinka paljon myy omistamiaan osakkeita.   

Lisätietoa osakkeiden ostosta saat kyläyhdistyksen puheenjohtajalta Outi Rautkoskelta puh. 0445183173, outi.rautkoski@pp.inet.fi , varapuheenjohtaja Aira Seppälältä puh. 0405204607, aira.seppala@gmail.com ja allekirjoittaneelta.

Hyvää kesää!

Yst. Päivi Kuisma

       Kyläyhdistyksen tiedottaja

       040 7579553

       paivi.a.kuisma@outlook.com